Založ si blog

Demokracia

Myslíte si, že tu máme demokraciu?

Ak nechcú byť naše masmédiá označené za konšpiračné, musia šíriť také informácie, ktoré propagujú politiku Bruselu i politiku USA. U nás sa človek z masmédií pravdu nedozvie a preto tu máme toľko alternatívnych (konšpiračných) médií!

Ak má platiť koaličná zmluva, musia poslanci koaličných strán hlasovať tak ako rozhodli predsedovia koaličných strán, ináč by bola koaličné zmluva bezcenný zdrap papiera. Parlament funguje rovnako ako za komunistov!

Veľký počet strán slúži iba na rozbitie jednoty medzi ľuďmi. Za komunistov sme všetci jednotne nadávali na komunistov. Nikdy nebolo medzi ľuďmi toľko závisti a nenávisti ako v dnešnej dobe a za všetko sú zodpovedný opozičný politici, ktorý neustále organizujú protesty a vyvolávajú nepokoje!

Pre bežného občana tu je ešte horšia totalita ako za komunistov, iba orientovaná na inú svetovú stranu!

Pes

26.06.2024

Pes bol odjakživa mäsožravec. Ako je možné, že v dnešnej dobe sú mnohé psy alergické na mäso? Naozaj je mäso pre psa také škodlivé? V minulosti, keď neboli k dispozícii priemyselne vyrábané krmivá pre psov, nemali psy žiadne alergie, hoci dostávali väčšinou iba odpad z kuchyne. Ako môže byť pes alergický na krmivo, pri ktorom výrobca deklaruje že krmivo [...]

Ozónová diera

26.04.2024

Viete, že najväčšia ozónová diera sa nachádza nad rovníkom? Prečo nás vedci i masmédiá informujú iba o ozónovej diere ktorá sa nachádza nad Antarktídou a ktorá nemá žiaden vplyv na klimatické zmeny? Počas jarnej rovnodennosti sa Slnko nachádza nad rovníkom. Väčšina slnečného žiarenia ktoré v marci dopadá na zemský povrch prechádza cez ozónovú dieru ktorá [...]

Skleník

13.04.2024

Boli ste niekedy v skleníku? V celom skleníku je rovnaká teplota, dusno a bezvetrie, bez ohľadu na veľkosť skleníka, tepelnoizolačné vlastnosti zasklenia i veľkosti albeda pôdy. Ak by naozaj dochádzalo k zosilňovaniu skleníkového efektu atmosféry Zeme, mali by sa na zemskom povrchu zmenšovať rozdiely teploty a zároveň by mala klesať aj rýchlosť a ničivá sila vetra. [...]

Robert Fico, KDH

Atentátnik alebo terorista? Cintula už streľbu na Fica neľutuje. Vyšetrovatelia súd nepresvedčili, že plánoval teroristický útok

08.09.2024 06:00

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) už má na stole správu, no tá sa podľa informácií Pravdy týka len postupu ochranky a nie samotného vyšetrovania atentátu.

vojna na Ukrajine, Praha

ONLINE: CIA a MI6 vinia Rusko, že ohrozuje svetový poriadok. Svoje dostala aj Čína

08.09.2024 05:55

Šéfovia CIA a MI6 v spoločnom článku uviedli, že Rusku sa nepodarí zničiť Ukrajinu. Ako výzvu 21. storočia vidia vzostup Číny.

Zaluznyj Dolhonovska sirka  FB

Železný generál s ľudskou tvárou. Čo prezrádza prvá kniha o Valerijovi Zalužnom?

08.09.2024 05:30

Jeho generáli ho vtedy prvý raz počuli kričať. Hlavný veliteľ Ozbrojených síl Ukrajiny Valerij Zalužnyj mal na rozčúlenie dôvod. Dvanásť dní pred začatím vojny simulácie ukázali, že zvolená taktika na odrazenie ruskej invázie povedie do troch týždňov k porážke.

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.