Založ si blog

Demokracia

Myslíte si, že tu máme demokraciu?

Ak nechcú byť naše masmédiá označené za konšpiračné, musia šíriť také informácie, ktoré propagujú politiku Bruselu i politiku USA. U nás sa človek z masmédií pravdu nedozvie a preto tu máme toľko alternatívnych (konšpiračných) médií!

Ak má platiť koaličná zmluva, musia poslanci koaličných strán hlasovať tak ako rozhodli predsedovia koaličných strán, ináč by bola koaličné zmluva bezcenný zdrap papiera. Parlament funguje rovnako ako za komunistov!

Veľký počet strán slúži iba na rozbitie jednoty medzi ľuďmi. Za komunistov sme všetci jednotne nadávali na komunistov. Nikdy nebolo medzi ľuďmi toľko závisti a nenávisti ako v dnešnej dobe a za všetko sú zodpovedný opozičný politici, ktorý neustále organizujú protesty a vyvolávajú nepokoje!

Pre bežného občana tu je ešte horšia totalita ako za komunistov, iba orientovaná na inú svetovú stranu!

Pes

26.06.2024

Pes bol odjakživa mäsožravec. Ako je možné, že v dnešnej dobe sú mnohé psy alergické na mäso? Naozaj je mäso pre psa také škodlivé? V minulosti, keď neboli k dispozícii priemyselne vyrábané krmivá pre psov, nemali psy žiadne alergie, hoci dostávali väčšinou iba odpad z kuchyne. Ako môže byť pes alergický na krmivo, pri ktorom výrobca deklaruje že krmivo [...]

Ozónová diera

26.04.2024

Viete, že najväčšia ozónová diera sa nachádza nad rovníkom? Prečo nás vedci i masmédiá informujú iba o ozónovej diere ktorá sa nachádza nad Antarktídou a ktorá nemá žiaden vplyv na klimatické zmeny? Počas jarnej rovnodennosti sa Slnko nachádza nad rovníkom. Väčšina slnečného žiarenia ktoré v marci dopadá na zemský povrch prechádza cez ozónovú dieru ktorá [...]

Skleník

13.04.2024

Boli ste niekedy v skleníku? V celom skleníku je rovnaká teplota, dusno a bezvetrie, bez ohľadu na veľkosť skleníka, tepelnoizolačné vlastnosti zasklenia i veľkosti albeda pôdy. Ak by naozaj dochádzalo k zosilňovaniu skleníkového efektu atmosféry Zeme, mali by sa na zemskom povrchu zmenšovať rozdiely teploty a zároveň by mala klesať aj rýchlosť a ničivá sila vetra. [...]

Gare du Nord / Železničná stanica /

Vlaky vo Francúzsku majú stále meškanie, návrat do normálu sa čaká v pondelok

27.07.2024 13:47

Vlakové spojenia medzi Parížom a Nemeckom sa po podpaľačských útokoch podarilo obnoviť.

Orbán

Orbán: Pripravme sa na to, že Ukrajina sa nestane členom EÚ, ani NATO

27.07.2024 13:20

Maďarský premiér podotkol, že v rusko-ukrajinskej vojne majú obe strany brutálne straty, no napriek tomu sa nechcú dohodnúť.

Boris Susko, minister spravodlivosti

EK dala Suskovi mantinely. Odborníci: Je to štandardný postup, ktorý predchádza žalobe. Pellegrini mohol počkať

27.07.2024 12:00

Či bude nakoniec potrebná ďalšia novela, ukáže až čas. Minister Susko si plánuje výhrady s eurokomisiou vydiskutovať, mimoriadna schôdza podľa neho potrebná nebude.

tanker, filipíny, ropa

Hrozba environmentálnej katastrofy. Ropa z potopeného tankera uniká do Manilskej zátoky

27.07.2024 11:50

Ropná škvrna sa v Manilskej zátoke od štvrtka zväčšila viac ako trojnásobne a tiahne sa po dĺžke 12 až 14 kilometrov.