Založ si blog

Klimatické zmeny.

Viete, že súčasný boj proti klimatickým zmenám je jeden z najväčších a najdrahších omylov dnešnej vedy? Slepá viera v neomylnosť dnešných vedcov, vedie dnešnú civilizáciu do záhuby!

Stačí, aby jeden z vplyvných vedcov označil nárast koncentrácie CO2 v atmosfére Zeme za príčinu klimatických zmien a všetci ostatní vedci, politici i ekologický aktivisti začnú proti CO2 bojovať ako by to bol najväčší nepriateľ dnešnej civilizácie, hoci nemajú žiaden dôkaz že nárast koncentrácie CO2 v atmosfére Zeme spôsobuje klimatické zmeny.

Podľa družicových meraní nedochádza k zosilneniu skleníkového efektu atmosféry Zeme ako to tvrdia dnešný vedci, ale k zoslabeniu skleníkového efektu atmosféry Zeme.

https://geosciencebigpicture.com/2021/10/18/ceres-and-the-greenhouse-effect/

Rýchlosť a ničivá sila vetra sú závislé od rozdielu teploty na zemskom povrchu i v atmosfére. Ak by naozaj dochádzalo k zosilňovaniu skleníkového efektu atmosféry Zeme, na zemskom povrchu i v atmosfére by síce bola vyššia teplota, ale by sa zmenšovali rozdiely teploty a preto by rýchlosť i ničivá sila vetra slabla. Aby sa mohli zväčšovať extrémy počasia, (rýchlosť i ničivá sila vetra) musia byť na zemskom povrchu i v atmosfére väčšie rozdiely teploty ako bývali v minulosti a to je možné iba vďaka slabšiemu skleníkovému efektu atmosféry Zeme.

Podobne ako CO2, aj ozón je skleníkový plyn.

Čo má väčší vplyv na zmenu skleníkového efektu atmosféry Zeme?

Nárast koncentrácie CO2 v atmosfére Zeme o 0,02%, alebo pokles množstva ozónu o 5%?

Hoci dnešný vedci vedia, že na zemský povrch dopadá viacej slnečného žiarenia, túto skutočnosť ignorujú!

Viacej žiarenia = viacej tepla.

Priemerná teplota môže stúpať aj pri zoslabenom skleníkovom efekte atmosféry Zeme. Ak je strata tepla spôsobená slabším skleníkovým efektom atmosféry Zeme menšia ako zisk tepla spôsobený dopadom väčšieho množstva slnečného žiarenia na zemský povrch, priemerná teplota stúpne!

Nárast priemernej teploty nie je dôkaz o zosilňovaní skleníkového efektu atmosféry Zeme!

Čím skôr vedci priznajú že sa jedná o omyl, tým menšie škody napáchajú politici i ekologický aktivisti na vlastných ekonomikách!

Má vôbec niekto záujem pochopiť skutočné príčiny klimatických zmien a zastaviť ich, alebo nikomu nezáleží na tom či budú mať kde žiť naše deti i vnúčatá?

Ozónová diera

26.04.2024

Viete, že najväčšia ozónová diera sa nachádza nad rovníkom? Prečo nás vedci i masmédiá informujú iba o ozónovej diere ktorá sa nachádza nad Antarktídou a ktorá nemá žiaden vplyv na klimatické zmeny? Počas jarnej rovnodennosti sa Slnko nachádza nad rovníkom. Väčšina slnečného žiarenia ktoré v marci dopadá na zemský povrch prechádza cez ozónovú dieru ktorá [...]

Demokracia

20.04.2024

Myslíte si, že tu máme demokraciu? Ak nechcú byť naše masmédiá označené za konšpiračné, musia šíriť také informácie, ktoré propagujú politiku Bruselu i politiku USA. U nás sa človek z masmédií pravdu nedozvie a preto tu máme toľko alternatívnych (konšpiračných) médií! Ak má platiť koaličná zmluva, musia poslanci koaličných strán hlasovať tak ako [...]

Skleník

13.04.2024

Boli ste niekedy v skleníku? V celom skleníku je rovnaká teplota, dusno a bezvetrie, bez ohľadu na veľkosť skleníka, tepelnoizolačné vlastnosti zasklenia i veľkosti albeda pôdy. Ak by naozaj dochádzalo k zosilňovaniu skleníkového efektu atmosféry Zeme, mali by sa na zemskom povrchu zmenšovať rozdiely teploty a zároveň by mala klesať aj rýchlosť a ničivá sila vetra. [...]

Peter Pellegrini

Pellegrini: Hovoríme nie rušeniu právu veta, migračným kvótam, hovoríme áno mierovým inicatívam a solidarite v EÚ

01.05.2024 15:15

Na Sviatok práce, sa už nemusí hovoriť o vysokej nezamestnanosti, ale o potrebe dobrej práce za dobrý plat, uviedol budúci prezident Pellegrini.

Hrad / Likava /

Hrad Likava obnovia za milióny eur. Areál sprístupnia viac verejnosti, pribudne aj novinka

01.05.2024 15:15

Žilinský samosprávny kraj financie získal z projektu slovensko-českej cezhraničnej spolupráce.

Kyrgyzstan Summit CIS

Po masakre pri Moskve Putin vyháňa z Ruska Tadžikov. Mohol by podmínovať pevnú pôdu pod ich prezidentom?

01.05.2024 15:00

Občania Tadžikistanu majú veľký problém dostať sa cez ruské štátne hranice. Aké dôsledky môže mať nehostinnosť Ruska pre vývoj v ich krajine?

Čaňa

Po požiari príbytkov v Čani umiestnili v miestnej telocvični 45 ľudí vrátane 24 detí

01.05.2024 14:57

Obec podľa starostu zatiaľ mimoriadnu situáciu neplánuje vyhlásiť.