Založ si blog

VAKCÍNY

Pre dnešné farmaceutické firmy je dôležitejší biznis z vakcínami, ako ochrana zdravia a preto proti COVID-19 vymysleli super moderné vakcíny, ktoré nechránia zaočkovaného proti vzniku ochoreniu, ale iba potláčajú príznaky ochorenia.

Výrobou vakcín, ktoré by naozaj chránili zaočkovaných proti vzniku ochorenia by sa farmaceutické firmy pripravili o pravidelných zákazníkov!

Dokáže niekto donútiť farmaceutické firmy, aby znova začali vyrábať vakcíny, ktoré budú naozaj chrániť zaočkovaného proti vzniku ochorenia, tak ako to bolo pri vakcínach používaných v minulosti?

Ak by vakcíny naozaj chránili proti vzniku ochorenia, ako nám tvrdia politici i členovia pandemickej komisie, nemohlo by sa stať, že 31%  pozitívnych PCR testov tvoria plne zaočkovaný!

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/611229-pribudlo-5-tisic-novych-pripadov-virus-si-vyziadal-dalsie-desiatky-obeti/

Aký význam má očkovanie vakcínami, ktoré sú určené na COVID 19, ktorý sa u nás už nenachádza a pri delta variante majú 8-krát menšiu účinnosť?

https://agud.blog.pravda.sk/2021/10/22/ockovanie-2/

Aká bude účinnosť vakcín pri novej mutácii omikron netuší nikto!

Pre koho je výhodné očkovanie ďalšou vakcínou? Bude táto vakcína posledná? Koľko vakcín má naplánované dnešná vláda napchať do svojich voličov?

Demokracia

20.04.2024

Myslíte si, že tu máme demokraciu? Ak nechcú byť naše masmédiá označené za konšpiračné, musia šíriť také informácie, ktoré propagujú politiku Bruselu i politiku USA. U nás sa človek z masmédií pravdu nedozvie a preto tu máme toľko alternatívnych (konšpiračných) médií! Ak má platiť koaličná zmluva, musia poslanci koaličných strán hlasovať tak ako [...]

Skleník

13.04.2024

Boli ste niekedy v skleníku? V celom skleníku je rovnaká teplota, dusno a bezvetrie, bez ohľadu na veľkosť skleníka, tepelnoizolačné vlastnosti zasklenia i veľkosti albeda pôdy. Ak by naozaj dochádzalo k zosilňovaniu skleníkového efektu atmosféry Zeme, mali by sa na zemskom povrchu zmenšovať rozdiely teploty a zároveň by mala klesať aj rýchlosť a ničivá sila vetra. [...]

Špeciálna prokuratúra

15.03.2024

Myslíte si, že na Slovensku nemáme ani jedného schopného prokurátora, ktorý by dokázal zastať funkciu šéfa špeciálnej prokuratúry? Ak nemáme takéhoto schopného prokurátora, potom je na mieste že Fico ruší špeciálnu prokuratúru. Ak máme schopných prokurátorov, potom nastáva otázka, prečo Matovič menil ústavný zákon aby dostal Lipšica na post šéfa špeciálnej [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.