Založ si blog

Vznik uhlia.

Hoci je vedecká teória o vzniku uhlia celosvetovo uznávaná, v skutočnosti neexistuje ani jeden praktický dôkaz v prospech tejto teórie.

Keď odumrie strom, nespadne hneď na zem, ale ostane stať až kým mu nezhnijú korene. Za tento čas je drevo tohto stromu napadnuté drevokazným hmyzom, machom, hubami a hnilobou. Z takéhoto dreva môže vzniknúť iba rašelina, ale nie uhlie. Drevené uhlie sa nedá vyrobiť z hnilého dreva a ani z rašeliny.  Prirodzeným spôsobom nie je možné na jednom mieste nahromadiť také množstvo zdravého dreva, ktoré by bolo potrebné na vytvorenie ložiska uhlia. Aby drevo zuhoľnatelo je potrebné ho vystaviť vysokej teplote pri obmedzenom prístupe vzduchu. Takéto podmienky sa na zemskom povrchu bežne nevyskytujú. Ak by zuhoľnatenie dreva prebehlo na mieste kde sa nachádza ložisko uhlia, hornina ktorá je v priamom styku z uhlím by musela byť vypálená do červena, podobne ako keramické výrobky používané v stavebníctve. Nič také sa v ložiskách uhlia nenachádza.

Podľa mňa zuhoľnatenie dreva prebehlo na zemskom povrchu, podobne ako v Tungusku.

https://sk.wikipedia.org/wiki/Tungusk%C3%A1_udalos%C5%A5

Ložiská uhlia vznikli nahromadeným takto zuhoľnateného dreva. Hmotnosť horniny ktorou je ložisko uhlia prekryté, spôsobila stlačenie dreveného uhlia do podoby, v akej sa uhlie ťaží.

Udalosť v Tungusku nespôsobil pád meteoritu ako to tvrdia dnešný vedci, ale pád kozmickej lode, ktorá zostala vo vesmíre po predošlých vyspelých civilizáciách a ktorá mala na palube jadrový reaktor. Prv než začali Rusi lietať do vesmíru Zem mala umelú družicu, ktorá na obežnej dráhe explodovala podobne ako tá v Tungusku.

Americký vedci zistili že približne pred 15000 rokmi bol obrovský pokles metánu v ovzduší. Metán produkuje väčšina živočíchov a vzniká aj pri rozklade rastlín. Ak si uvedomíme kde metán vzniká, zistíme že na celom povrchu Zeme muselo byť spálených väčšina všetkých rastlín aj živočíchov. Takýto požiar nedokáže spraviť žiadna živelná pohroma, iba človek za pomoci vyspelej techniky. Toto obdobie je možné považovať za zánik vyspelých civilizácii a väčšiny živočíchov. Súčasne vznikli i posledné ložiská uhlia a ropy.

Pri zničení miest Sodoma a Gomora  bola prítomná síra, železo i žiarenie ktoré zabíjalo. Účinok tejto zbrane sa dá prirovnať iba k dnešným jadrovým zbraniam. Síra, železo i rádioaktivita ktoré sa v uhlí nachádzajú v oveľa väčšej koncentrácii ako v dreve i pôde, pochádza z rovnakých zbraní, ako boli tie čo zničili mestá Sodomu a Gomoru. Jedine žiara z jadrových výbuchov dokáže premeniť celé lesy na uhlie. Následná tlaková vlna z týmto uhlím zrovnala terénne nerovnosti  a hornina ktorá bola vyvrhnutá do ovzdušia toto uhlie zasypala, čím zabránila jeho zhoreniu. Existujú archeologické nálezy starých miest, ktoré boli zničené jadrovým výbuchom a nachádzajú sa v Indii, Škótsku, Francúzsku, Turecku i v Amerike. Dokáže si niekto predstaviť, čo by tu zostalo po dnešnej civilizácii, ak by si v dnešnej dobe niekto dovolil rozpútať celosvetový jadrový konflikt?

Existuje veľa archeologických nálezov, ktoré dokazujú, že aj v minulosti žili na Zemi rovnako vyspelé národy ako je táto dnešná.

Ktorý z dnešných vedcov dobrovoľne prizná, že všetko čo v dnešnej dobe objavujú, tu už v minulosti objavené bolo?

Ozónová diera

26.04.2024

Viete, že najväčšia ozónová diera sa nachádza nad rovníkom? Prečo nás vedci i masmédiá informujú iba o ozónovej diere ktorá sa nachádza nad Antarktídou a ktorá nemá žiaden vplyv na klimatické zmeny? Počas jarnej rovnodennosti sa Slnko nachádza nad rovníkom. Väčšina slnečného žiarenia ktoré v marci dopadá na zemský povrch prechádza cez ozónovú dieru ktorá [...]

Demokracia

20.04.2024

Myslíte si, že tu máme demokraciu? Ak nechcú byť naše masmédiá označené za konšpiračné, musia šíriť také informácie, ktoré propagujú politiku Bruselu i politiku USA. U nás sa človek z masmédií pravdu nedozvie a preto tu máme toľko alternatívnych (konšpiračných) médií! Ak má platiť koaličná zmluva, musia poslanci koaličných strán hlasovať tak ako [...]

Skleník

13.04.2024

Boli ste niekedy v skleníku? V celom skleníku je rovnaká teplota, dusno a bezvetrie, bez ohľadu na veľkosť skleníka, tepelnoizolačné vlastnosti zasklenia i veľkosti albeda pôdy. Ak by naozaj dochádzalo k zosilňovaniu skleníkového efektu atmosféry Zeme, mali by sa na zemskom povrchu zmenšovať rozdiely teploty a zároveň by mala klesať aj rýchlosť a ničivá sila vetra. [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.