Založ si blog

Vznik ropy.

Tušíte ako vznikla ropa? Dá sa veriť vedeckej teórii, ktorá sa vyučuje na dnešných školách? Čo myslíte, prečo nemôže nikto nájsť pozostatky po bájnej Atlantíde?

Je pravda, že ropa je organického pôvodu. Prirodzeným spôsobom je  nemožné na jednom mieste nahromadiť toľko tiel odumretých živočíchov, aby z nich mohlo vzniknúť ložisko ropy. Aj keby sa vďaka nejakej živelnej pohrome na jednom mieste nahromadilo väčšie množstvo uhynutých morských živočíchov, baktérie by ich v krátkom čase rozložili a morské prúdy by odniesli do mora. Na dne mora nieje dostatočne vysoká teplota pri ktorej by došlo k zuhoľnateniu tiel živočíchov.

Určite mnohý poznáte príbeh z Biblie o zničení miest Sodoma a Gomora. Pri zničení týchto miest bola prítomná síra a žiarenie ktoré zabíjalo. Účinky tejto zbrane sa dajú prirovnať iba k účinkom dnešných jadrových zbraní, čo znamená že aj v minulosti žili na Zemi podobne vyspelé národy ako je dnešná civilizácia.

Dokážete si predstaviť, čo by zostalo po dnešných moderných veľkomestách, ak by si niekto dovolil rozpútať jadrový konflikt? Zuhoľnatené ľudské telá by boli rozpustené v roztavenom asfalte a roztavených plastoch a prikryté troskami výškových budov. Jedine jadrové zbrane dokážu z moderných veľkomiest narobiť ložiská ropy, vyhubiť väčšinu civilizácie a vrátiť vývoj človeka do doby kamennej.

Nie nadarmo sa hovorí, že dejiny sa opakujú. Túha niektorých dnešných politikov po moci je tak veľká, že sú ochotný obetovať celé národy, len aby ukázali svoju moc. Je len otázkou času, kedy politici pomocou modernej techniky vrátia vývoj dnešnej civilizácie do doby kamennej.

Podobne ako v dnešnej dobe, aj v minulosti boli íly, piesky a vápence hlavnými stavebnými materiálmi. Horniny, v ktorých sa nachádzajú ložiská ropy nepochádzajú zo sedimentov a lastúr ulitníkov, ale zo stavebných materiálov, z ktorých boli vybudovaná starobylé veľkomestá. Síra, ktorá sa v rope nachádza vo väčšej koncentrácii ako je bežný výskyt v prírode pochádza z podobných zbraní, ktoré zničili mestá Sodomu, Gomoru i bájnu Atlantídu. Ak chce niekto nájsť pozostatky po bájnej Atlantíde, musí hľadať tam kde sa nachádzajú ložiská ropy.

Demokracia

20.04.2024

Myslíte si, že tu máme demokraciu? Ak nechcú byť naše masmédiá označené za konšpiračné, musia šíriť také informácie, ktoré propagujú politiku Bruselu i politiku USA. U nás sa človek z masmédií pravdu nedozvie a preto tu máme toľko alternatívnych (konšpiračných) médií! Ak má platiť koaličná zmluva, musia poslanci koaličných strán hlasovať tak ako [...]

Skleník

13.04.2024

Boli ste niekedy v skleníku? V celom skleníku je rovnaká teplota, dusno a bezvetrie, bez ohľadu na veľkosť skleníka, tepelnoizolačné vlastnosti zasklenia i veľkosti albeda pôdy. Ak by naozaj dochádzalo k zosilňovaniu skleníkového efektu atmosféry Zeme, mali by sa na zemskom povrchu zmenšovať rozdiely teploty a zároveň by mala klesať aj rýchlosť a ničivá sila vetra. [...]

Špeciálna prokuratúra

15.03.2024

Myslíte si, že na Slovensku nemáme ani jedného schopného prokurátora, ktorý by dokázal zastať funkciu šéfa špeciálnej prokuratúry? Ak nemáme takéhoto schopného prokurátora, potom je na mieste že Fico ruší špeciálnu prokuratúru. Ak máme schopných prokurátorov, potom nastáva otázka, prečo Matovič menil ústavný zákon aby dostal Lipšica na post šéfa špeciálnej [...]

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.