Založ si blog

Pes

Pes bol odjakživa mäsožravec.

Ako je možné, že v dnešnej dobe sú mnohé psy alergické na mäso?

Naozaj je mäso pre psa také škodlivé?

V minulosti, keď neboli k dispozícii priemyselne vyrábané krmivá pre psov, nemali psy žiadne alergie, hoci dostávali väčšinou iba odpad z kuchyne.

Ako môže byť pes alergický na krmivo, pri ktorom výrobca deklaruje že krmivo neobsahuje žiadne umelé farbivá, žiadne umelé dochucovadlá a ani žiadne umelé konzervanty?

Čo sa vlastne nachádza v priemyselne vyrábanom krmive pre psov?

Aké látky pridávajú výrobcovia krmív do krmiva pre psov, aby mali psy alergiu na mäso a tým si zabezpečili trvalý odbyt svojich výrobkov?

Ozónová diera

26.04.2024

Viete, že najväčšia ozónová diera sa nachádza nad rovníkom? Prečo nás vedci i masmédiá informujú iba o ozónovej diere ktorá sa nachádza nad Antarktídou a ktorá nemá žiaden vplyv na klimatické zmeny? Počas jarnej rovnodennosti sa Slnko nachádza nad rovníkom. Väčšina slnečného žiarenia ktoré v marci dopadá na zemský povrch prechádza cez ozónovú dieru ktorá [...]

Demokracia

20.04.2024

Myslíte si, že tu máme demokraciu? Ak nechcú byť naše masmédiá označené za konšpiračné, musia šíriť také informácie, ktoré propagujú politiku Bruselu i politiku USA. U nás sa človek z masmédií pravdu nedozvie a preto tu máme toľko alternatívnych (konšpiračných) médií! Ak má platiť koaličná zmluva, musia poslanci koaličných strán hlasovať tak ako [...]

Skleník

13.04.2024

Boli ste niekedy v skleníku? V celom skleníku je rovnaká teplota, dusno a bezvetrie, bez ohľadu na veľkosť skleníka, tepelnoizolačné vlastnosti zasklenia i veľkosti albeda pôdy. Ak by naozaj dochádzalo k zosilňovaniu skleníkového efektu atmosféry Zeme, mali by sa na zemskom povrchu zmenšovať rozdiely teploty a zároveň by mala klesať aj rýchlosť a ničivá sila vetra. [...]

APTOPIX Trump Classified Documents

Trumpovi právnici požiadali súd o pozastavenie konania v kauze tajných dokumentov

06.07.2024 08:32

Trump je obvinený z nezákonného držania stoviek vládnych dokumentov podliehajúcich utajeniu.

pellegrini fico volebna noc

Spojí sa krajná pravica? Smer Patriotov vylúčil, Pellegriniho lobing môže zabrať. Fica bude zaujímať blokujúca menšina

06.07.2024 07:00

Hnutie Republika zatiaľ pred novou frakciou uprednostňuje vlastenecké subjekty a pomôcť by mohol aj ohrozenej ID, do ktorej chcela patriť aj SNS Andreja Danka. Patrioti a ID sa však zrejme spoja.

centrum, Banská Štiavnica, autá

Uzavrú centrum Banskej Štiavnice a urobia z neho pešiu zónu? Primátorka to nevylučuje

06.07.2024 07:00

Hluk šíriaci sa z áut, motoriek či autobusov, ktoré sa „rútia“ priamo stredom historického mesta, je podľa mnohých „nervy drásajúci“. Sú presvedčení, že malebné centrum by malo slúžiť ako pešia zóna.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Summit NATO postaví "most" k členstvu Ukrajiny. Londýn s Kyjevom chcú uzavrieť dohodu na 100 rokov

06.07.2024 06:30, aktualizované: 09:12

Summit NATO vo Washingtone má podporiť Ukrajinu vojensky, politicky aj finančne, bez stanovenia termínu vstupu do aliancie.