Založ si blog

Reinkarnácia

Veríte v reinkarnáciu? Samozrejme že nie po duchovnej stránke, ale po materiálnej.

Ľudské telo sa skladá z minerálov, ktoré pochádzajú zo Zeme a po smrti sa vrátia späť do Zeme, kde budú čakať na príležitosť, až sa stanú súčasťou iného živočícha, alebo rastliny.

Človek je preto, aby telu dodal minerály potrebné pre život. Minerály, ktoré si vaše telo vybralo zo stravy, sa stanú súčasťou vášho tela, ale pred prípravou jedla boli súčasťou iného živočícha, z ktorého bolo jedlo pripravené. Z toho vyplýva, že časť živočícha, ktorá obsahovala mineráli ktoré prijalo vaše telo, sa prevtelila do vás.

Informácie, ktoré sú uložené v ľudskom mozgu, sú v podstate uložené v mineráloch z ktorých sa skladá mozog. Ak sa v mozgu dnešného človeka stretnú minerály, ktoré boli v minulosti súčasťou mozgu iného človeka, môže tento človek disponovať informáciami, ktoré sa vymykajú z chápania dnešnej civilizácie.

Vďaka reinkarnácii sa rodia deti z výnimočným nadaním.

 

Ozónová diera

26.04.2024

Viete, že najväčšia ozónová diera sa nachádza nad rovníkom? Prečo nás vedci i masmédiá informujú iba o ozónovej diere ktorá sa nachádza nad Antarktídou a ktorá nemá žiaden vplyv na klimatické zmeny? Počas jarnej rovnodennosti sa Slnko nachádza nad rovníkom. Väčšina slnečného žiarenia ktoré v marci dopadá na zemský povrch prechádza cez ozónovú dieru ktorá [...]

Demokracia

20.04.2024

Myslíte si, že tu máme demokraciu? Ak nechcú byť naše masmédiá označené za konšpiračné, musia šíriť také informácie, ktoré propagujú politiku Bruselu i politiku USA. U nás sa človek z masmédií pravdu nedozvie a preto tu máme toľko alternatívnych (konšpiračných) médií! Ak má platiť koaličná zmluva, musia poslanci koaličných strán hlasovať tak ako [...]

Skleník

13.04.2024

Boli ste niekedy v skleníku? V celom skleníku je rovnaká teplota, dusno a bezvetrie, bez ohľadu na veľkosť skleníka, tepelnoizolačné vlastnosti zasklenia i veľkosti albeda pôdy. Ak by naozaj dochádzalo k zosilňovaniu skleníkového efektu atmosféry Zeme, mali by sa na zemskom povrchu zmenšovať rozdiely teploty a zároveň by mala klesať aj rýchlosť a ničivá sila vetra. [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.