Založ si blog

Stres

Dlhodobý stres výrazne oslabuje (ničí) imunitu.

Protipandemické opatrenia dlhodobo stresujú ľudí čo sa  u mnohých ľudí prejavilo oslabeným imunity a preto v dnešnej dobe zomiera tak veľa ľudí.

Prísne opatrenia = veľký stres.

Veľký stres = oslabená imunita.

Oslabená imunita = veľa ochorení.

Veľa chorých = veľa mŕtvych.

Čím prísnejšie opatrenia, tým viacej mŕtvych!

V Bielorusku sa na protestoch stretávajú 10-tisíce ľudí ktorý nedodržujú žiadne protipandemické opatrenia a majú menšiu úmrtnosť ako máme na Slovensku.

Ľudia ktorý uverili Matovičovým klamstvám o nebezpečnosti koronavírusu a trasú sa od strachu ochorejú ľahšie i majú podstatne ťažší priebeh ochorenia ako tí čo týmto klamstvám neveria! Vďaka Matovičovým opatreniam koronavírus zabije na Slovensku podstatne viacej ľudí ako keby sme tu žiadne opatrenia nemali.

Ozónová diera

26.04.2024

Viete, že najväčšia ozónová diera sa nachádza nad rovníkom? Prečo nás vedci i masmédiá informujú iba o ozónovej diere ktorá sa nachádza nad Antarktídou a ktorá nemá žiaden vplyv na klimatické zmeny? Počas jarnej rovnodennosti sa Slnko nachádza nad rovníkom. Väčšina slnečného žiarenia ktoré v marci dopadá na zemský povrch prechádza cez ozónovú dieru ktorá [...]

Demokracia

20.04.2024

Myslíte si, že tu máme demokraciu? Ak nechcú byť naše masmédiá označené za konšpiračné, musia šíriť také informácie, ktoré propagujú politiku Bruselu i politiku USA. U nás sa človek z masmédií pravdu nedozvie a preto tu máme toľko alternatívnych (konšpiračných) médií! Ak má platiť koaličná zmluva, musia poslanci koaličných strán hlasovať tak ako [...]

Skleník

13.04.2024

Boli ste niekedy v skleníku? V celom skleníku je rovnaká teplota, dusno a bezvetrie, bez ohľadu na veľkosť skleníka, tepelnoizolačné vlastnosti zasklenia i veľkosti albeda pôdy. Ak by naozaj dochádzalo k zosilňovaniu skleníkového efektu atmosféry Zeme, mali by sa na zemskom povrchu zmenšovať rozdiely teploty a zároveň by mala klesať aj rýchlosť a ničivá sila vetra. [...]

Migranti, utečenci

Štáty EÚ odklepli nový migračný balíček, proti bolo len Maďarsko a Poľsko

08.05.2024 11:12

Schválený postoj štátov bloku je definitívny, nové migračné a azylové pravidlá už len formálne schvália únioví ministri.

Franziska Giffeyová

Ďalší nemecký politik sa stal terčom útoku. Agresor si vyhliadol bývalú starostku Berlína

08.05.2024 11:02

V miestnej knižnici ju zozadu udrel ju do hlavy a krku taškou naplnenou tvrdým obsahom.

dolinková

Ministerka Dolinková bude odvolávaniu čeliť vo štvrtok večer

08.05.2024 10:29

Ministerke opozícia vyčíta nečinnosť pri riešení akútnych problémov, ohrozenie prostriedkov z plánu obnovy či zvýhodňovanie finančných skupín.

gaza

Izrael otvoril priechod do Gazy Kerem Šalom. Po takmer 20 rokoch ovláda všetky vstupy

08.05.2024 10:23

Kerem Šalom bol uzavretý od nedele po útoku hnutia Hamas, ktoré pri ňom zabilo štyroch izraelských vojakov.