Založ si blog

Geopatogénne zóny

Vďaka nesprávnemu gravitačnému zákonu vedci nechápu existenciu geopatogénnych zón a preto ani nedokážu vytvoriť zariadenie, ktorým by sa dali zisťovať geopatogénne zóny. Až vedci pochopia moje tvrdene, že gravitácia je elektrostatického pôvodu, potom pochopia aj existenciu geopatogénnych zón.

Geopatogénne zóny sú miesta z rozdielnou permitivitou zemskej kôry a preto je  v týchto oblastiach rozdielna intenzita gravitačného (elektrostatického) poľa.

Geopatogénne zóny sú miesta kde sa pod zemským povrchom nachádzajú ložiská nerastných surovín, rôzne dutiny i podzemné pramene.

Keď chcete kopať studňu, zavoláte si prútikára aby vám určil miesto prameňa. Ľudské telo funguje na elektrickom princípe (kardiostimulátory). Pri pohybe prútikára v prostredí z rozdielnou intenzitou elektrostatického poľa dochádza u prútikára k zmene napnutia svalov čo sa prejavuje pohybom prútika.

Na prameň (vodu) nereaguje prútik, ale telo prútikára reaguje na rozdielnu intenzitu gravitačného (elektrostatického) poľa a preto sú pokusy prútikárov nájsť vodu v zakrytých nádobách neúspešné.

Vďaka nesprávnemu gravitačnému zákonu je nesprávny celý vedecký model vesmíru i vedecká teória o vzniku, vývoji i fungovaní Zeme. 

Vďaka nesprávnemu gravitačnému zákonu vedci nechápu skutočné príčiny klimatických zmien.

Ozónová diera

26.04.2024

Viete, že najväčšia ozónová diera sa nachádza nad rovníkom? Prečo nás vedci i masmédiá informujú iba o ozónovej diere ktorá sa nachádza nad Antarktídou a ktorá nemá žiaden vplyv na klimatické zmeny? Počas jarnej rovnodennosti sa Slnko nachádza nad rovníkom. Väčšina slnečného žiarenia ktoré v marci dopadá na zemský povrch prechádza cez ozónovú dieru ktorá [...]

Demokracia

20.04.2024

Myslíte si, že tu máme demokraciu? Ak nechcú byť naše masmédiá označené za konšpiračné, musia šíriť také informácie, ktoré propagujú politiku Bruselu i politiku USA. U nás sa človek z masmédií pravdu nedozvie a preto tu máme toľko alternatívnych (konšpiračných) médií! Ak má platiť koaličná zmluva, musia poslanci koaličných strán hlasovať tak ako [...]

Skleník

13.04.2024

Boli ste niekedy v skleníku? V celom skleníku je rovnaká teplota, dusno a bezvetrie, bez ohľadu na veľkosť skleníka, tepelnoizolačné vlastnosti zasklenia i veľkosti albeda pôdy. Ak by naozaj dochádzalo k zosilňovaniu skleníkového efektu atmosféry Zeme, mali by sa na zemskom povrchu zmenšovať rozdiely teploty a zároveň by mala klesať aj rýchlosť a ničivá sila vetra. [...]

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.