Geopatogénne zóny

21. marca 2019, agud, Nezaradené

Vďaka nesprávnemu gravitačnému zákonu vedci nechápu existenciu geopatogénnych zón a preto ani nedokážu vytvoriť zariadenie, ktorým by sa dali zisťovať geopatogénne zóny. Až vedci pochopia moje tvrdene, že gravitácia je elektrostatického pôvodu, potom pochopia aj existenciu geopatogénnych zón.

Geopatogénne zóny sú miesta z rozdielnou permitivitou zemskej kôry a preto je  v týchto oblastiach rozdielna intenzita gravitačného (elektrostatického) poľa.

Geopatogénne zóny sú miesta kde sa pod zemským povrchom nachádzajú ložiská nerastných surovín, rôzne dutiny i podzemné pramene.

Keď chcete kopať studňu, zavoláte si prútikára aby vám určil miesto prameňa. Ľudské telo funguje na elektrickom princípe (kardiostimulátory). Pri pohybe prútikára v prostredí z rozdielnou intenzitou elektrostatického poľa dochádza u prútikára k zmene napnutia svalov čo sa prejavuje pohybom prútika.

Na prameň (vodu) nereaguje prútik, ale telo prútikára reaguje na rozdielnu intenzitu gravitačného (elektrostatického) poľa a preto sú pokusy prútikárov nájsť vodu v zakrytých nádobách neúspešné.

Vďaka nesprávnemu gravitačnému zákonu je nesprávny celý vedecký model vesmíru i vedecká teória o vzniku, vývoji i fungovaní Zeme. 

Vďaka nesprávnemu gravitačnému zákonu vedci nechápu skutočné príčiny klimatických zmien.