Založ si blog

Geopatogénne zóny

Vďaka nesprávnemu gravitačnému zákonu vedci nechápu existenciu geopatogénnych zón a preto ani nedokážu vytvoriť zariadenie, ktorým by sa dali zisťovať geopatogénne zóny. Až vedci pochopia moje tvrdene, že gravitácia je elektrostatického pôvodu, potom pochopia aj existenciu geopatogénnych zón.

Geopatogénne zóny sú miesta z rozdielnou permitivitou zemskej kôry a preto je  v týchto oblastiach rozdielna intenzita gravitačného (elektrostatického) poľa.

Geopatogénne zóny sú miesta kde sa pod zemským povrchom nachádzajú ložiská nerastných surovín, rôzne dutiny i podzemné pramene.

Keď chcete kopať studňu, zavoláte si prútikára aby vám určil miesto prameňa. Ľudské telo funguje na elektrickom princípe (kardiostimulátory). Pri pohybe prútikára v prostredí z rozdielnou intenzitou elektrostatického poľa dochádza u prútikára k zmene napnutia svalov čo sa prejavuje pohybom prútika.

Na prameň (vodu) nereaguje prútik, ale telo prútikára reaguje na rozdielnu intenzitu gravitačného (elektrostatického) poľa a preto sú pokusy prútikárov nájsť vodu v zakrytých nádobách neúspešné.

Vďaka nesprávnemu gravitačnému zákonu je nesprávny celý vedecký model vesmíru i vedecká teória o vzniku, vývoji i fungovaní Zeme. 

Vďaka nesprávnemu gravitačnému zákonu vedci nechápu skutočné príčiny klimatických zmien.

Demokracia

20.04.2024

Myslíte si, že tu máme demokraciu? Ak nechcú byť naše masmédiá označené za konšpiračné, musia šíriť také informácie, ktoré propagujú politiku Bruselu i politiku USA. U nás sa človek z masmédií pravdu nedozvie a preto tu máme toľko alternatívnych (konšpiračných) médií! Ak má platiť koaličná zmluva, musia poslanci koaličných strán hlasovať tak ako [...]

Skleník

13.04.2024

Boli ste niekedy v skleníku? V celom skleníku je rovnaká teplota, dusno a bezvetrie, bez ohľadu na veľkosť skleníka, tepelnoizolačné vlastnosti zasklenia i veľkosti albeda pôdy. Ak by naozaj dochádzalo k zosilňovaniu skleníkového efektu atmosféry Zeme, mali by sa na zemskom povrchu zmenšovať rozdiely teploty a zároveň by mala klesať aj rýchlosť a ničivá sila vetra. [...]

Špeciálna prokuratúra

15.03.2024

Myslíte si, že na Slovensku nemáme ani jedného schopného prokurátora, ktorý by dokázal zastať funkciu šéfa špeciálnej prokuratúry? Ak nemáme takéhoto schopného prokurátora, potom je na mieste že Fico ruší špeciálnu prokuratúru. Ak máme schopných prokurátorov, potom nastáva otázka, prečo Matovič menil ústavný zákon aby dostal Lipšica na post šéfa špeciálnej [...]

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť. Cieľom je znížiť strety s medveďom i škody na plodinách

24.04.2024 11:07, aktualizované: 12:33

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.