Založ si blog

Vznik ropy.

Tušíte ako vznikla ropa? Dá sa veriť vedeckej teórii, ktorá sa vyučuje na dnešných školách? Čo myslíte, prečo nemôže nikto nájsť pozostatky po bájnej Atlantíde?

Je pravda, že ropa je organického pôvodu. Prirodzeným spôsobom je  nemožné na jednom mieste nahromadiť toľko tiel odumretých živočíchov, aby z nich mohlo vzniknúť ložisko ropy. Aj keby sa vďaka nejakej živelnej pohrome na jednom mieste nahromadilo väčšie množstvo uhynutých morských živočíchov, baktérie by ich v krátkom čase rozložili a morské prúdy by odniesli do mora. Na dne mora nieje dostatočne vysoká teplota pri ktorej by došlo k zuhoľnateniu tiel živočíchov.

Určite mnohý poznáte príbeh z Biblie o zničení miest Sodoma a Gomora. Pri zničení týchto miest bola prítomná síra a žiarenie ktoré zabíjalo. Účinky tejto zbrane sa dajú prirovnať iba k účinkom dnešných jadrových zbraní, čo znamená že aj v minulosti žili na Zemi podobne vyspelé národy ako je dnešná civilizácia.

Dokážete si predstaviť, čo by zostalo po dnešných moderných veľkomestách, ak by si niekto dovolil rozpútať jadrový konflikt? Zuhoľnatené ľudské telá by boli rozpustené v roztavenom asfalte a roztavených plastoch a prikryté troskami výškových budov. Jedine jadrové zbrane dokážu z moderných veľkomiest narobiť ložiská ropy, vyhubiť väčšinu civilizácie a vrátiť vývoj človeka do doby kamennej.

Nie nadarmo sa hovorí, že dejiny sa opakujú. Túha niektorých dnešných politikov po moci je tak veľká, že sú ochotný obetovať celé národy, len aby ukázali svoju moc. Je len otázkou času, kedy politici pomocou modernej techniky vrátia vývoj dnešnej civilizácie do doby kamennej.

Podobne ako v dnešnej dobe, aj v minulosti boli íly, piesky a vápence hlavnými stavebnými materiálmi. Horniny, v ktorých sa nachádzajú ložiská ropy nepochádzajú zo sedimentov a lastúr ulitníkov, ale zo stavebných materiálov, z ktorých boli vybudovaná starobylé veľkomestá. Síra, ktorá sa v rope nachádza vo väčšej koncentrácii ako je bežný výskyt v prírode pochádza z podobných zbraní, ktoré zničili mestá Sodomu, Gomoru i bájnu Atlantídu. Ak chce niekto nájsť pozostatky po bájnej Atlantíde, musí hľadať tam kde sa nachádzajú ložiská ropy.

Špeciálna prokuratúra

15.03.2024

Myslíte si, že na Slovensku nemáme ani jedného schopného prokurátora, ktorý by dokázal zastať funkciu šéfa špeciálnej prokuratúry? Ak nemáme takéhoto schopného prokurátora, potom je na mieste že Fico ruší špeciálnu prokuratúru. Ak máme schopných prokurátorov, potom nastáva otázka, prečo Matovič menil ústavný zákon aby dostal Lipšica na post šéfa špeciálnej [...]

Ekonomická vojna.

09.03.2024

USA neznesú, aby niekomu fungovala ekonomika lepšie ako im a tak sa snažia sabotovať všetky konkurenčné ekonomiky vrátane ekonomiky EU. Vystúpenie Anglicka z EU nebola náhoda, ale dôsledok Americkej propagandy prostredníctvom sociálnych sietí, ktorá mala EU oslabiť politicky i ekonomicky, čo sa im aj podarilo. Ľudia pri hlasovaní v referende ani netušili o čo vlastne [...]

Slapové javy

01.02.2024

Podľa dnešných vedcov slapové javy spôsobuje gravitácia Mesiaca, čo je podľa mňa hlúposť! Akú šancu má gravitácia Mesiaca prekonať gravitáciu Zeme zo vzdialenosti 384400 km a ovplyvniť polohu vody v oceánoch, ak nedokáže ani na Mesiaci udržať atmosféru? Vďaka odstredivej sile ktorá vzniká pri rotácii Zeme a pôsobí proti gravitačnej sile Zeme je priemer Zeme na [...]

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.